[O1] Jak połączyć złacze/wtyczkę ogrzewanie tynej szyby

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • matgym
    Classic
    • 2012
    • 15

Pod maską tzn. przy aku? wszystkie które są na wierzchu sprawdzałem są dobre. Wygląda na to że prądu nie dociera do bezpieczników, które są w środku auta. Może też tak być że będzie prąd po włączeniu ich pokrętłem (ale nie wiem czy na pewno) Wtedy możliwe będzie że to nawaliło. Podłączyłem na krótko plus do bezpiecznika od mijania i światło się zapaliło. Z drogowymi jest tak że prądu nie ma, nie święcą a gdy używam ostrzegawczych świateł prąd się pojawia i gdy trzymam cały czas świecą .. nie wiem całkowicie o co kaman.

[ Dodano: Pią 08 Mar, 13 21:02 ]
    Może ktoś u siebie w O1 sprawdzić czy na zapłonie bez włączania mijania jest prąd w bezpiecznikach????????????????????? PROSZE!!!!!

[ Dodano: Sob 09 Mar, 13 10:05 ]
    Temat do zamknięcia, nikt nie pomaga więc nie ma potrzeby aby ten temat był
    pozdro
    Kompleksowe czyszcenie wnetrza, renowacja lakierow samochodowych, odtwarzanie barwy i struktury skor i plastikow we wnetrzu pojazdu
    604 606 850
  • gzyms
    Rider
    • 2011
    • 397
    • Octavia I combi (1U5)
    • ASZ 1.9 TDI PD 130 KM

Witam
    Wie może ktoś w jaki sposób można połączyć tą "złączkę" przewodu ogrzewania tylnej szyby co wychodzi z osłony w klapie? Wczoraj próbowałem ta osłonę zamontować odpowiednio i urwałem tą "łapkę", która jest "przyklejona" do szyby. Co z tym zrobić? To się jakoś lutuje? A może jest jakiś klej - zimne luty?
    Hmm teraz tak poszukałem - czy coś z tego bedzie dobre? a może po prostu pojechać do jakiegoś elektryka?

każdy może, nikt nie musi

Komentarz

• Krzycho-63
      Rider
      • 2007
      • 628
      • Superb II (3T4)
      • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez gzyms
      Co z tym zrobić? To się jakoś lutuje? A może jest jakiś klej - zimne luty?
      Potrzebny jest Ci klej dwuskładnikowy(np.ELPOX 15 -z tego linku co podałeś).Ważne,aby był w postaci zagęszczonej,bo inaczej tego nie przykleisz.Po posmarowaniu klejem dobrze jest unieruchomić złączkę np.taśmą aż do wyschnięcia kleju.
      Skoda Superb II Ambition
      2.0 TDI CR 170 KM

https://www.facebook.com/kjautoelektronika/

Komentarz

Pracuję...